5 трика за красота, които специалистите крият от вас

четвъртък, 6 април 2017 г.

5 трика за красота, които специалистите крият от вас


 

 

 

Ако сте от жените, които обичат да се кипрят и гримират (а повечето от нас го правят), то несъмнено прекарвате много време, за да нанесете върху лицето си перфектния грим и да съберете косите си в красива прическа.

Несъмнено има прикове и хитринки, с които значително да съкратите времето прекарано пред огледалото, без това да се отрази на крайния резултат.

 

Тук са събран 5 много успешни магически трика за красота, които специалистите обикновено премълчават:

1. Напукани пети

Често кожата на краката загрубява и се напуква, като това се забелязва най-ясно в зоната около петите. Най-добрият съвет за гладки и красиви стъпала е, вечер, преди да си легнете да ги намажете с вазелин и да си обуете чорапи. На сутринта ще усетите невероятна разлика!

2. Напукани устни

Оставете настрана всички скъпи балсами за устни и ексфолирайте устните с четката за зъби. Правете това с кръгообразни движения. По този начин ще махнете мъртвата кожа от устните.

3. Премахване на пъпки

Скъпите кремове може и да са ефикасни, но те могат да направят големи поразии върху бюджета ви. За да се отървете от досадните пъпки има и по-евтини и ефикасни начини. Един от тях е с помощта на обикновена вода за уста. Алкохолът в нея ще изсуши проблемната част и пъпката ще завехне за отрицателно време.

4. Избелване на зъби

Малко количество сода за хляб, смесена с паста за зъби, ще направи чудеса с усмивката и зъбите ви.

5. Плътни устни

Ако искате да имате плътни устни, добавете няколко капки ментово масло или канела в гланца или червилото си. При нанасяне ще усещаш леко пощипване, но чувството отминава бързо. Канелата и ментата ще ускорят циркулацията на кръв в устните, ще ги направят плътни и с красив розов цвят.

0 коментара :

Публикуване на коментар

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *