Защо за кариерата ви е добре да бъдете необвързани?

неделя, 23 април 2017 г.

Защо за кариерата ви е добре да бъдете необвързани?


Имате нова работа или наскоро сте се издигнали в служебната йерархия. Броите успехите, но някъде там изплува мисълта, че нямате сериозна любовна връзка.
Оказва се, това може да има редица ползи, ако планирате да се развивате като успешни личности. Вместо да се самосъжалявате, вижте ползи от ситуацията. Ето защо е добре за кариерата ви да бъдете необвързани.
Може да работите колкото си искате
Осемчасов работен ден, но винаги има нещо, което искате да свършите или работите по проект, който ви доставя голямо удоволствие. Вие не бързате, знаете, че един или два пъти седмично може да си позволите да отделите повече време на работата, а след това да се отдадете на почивка или на забавления с приятелки.


Може сами да посещавате събития и да срещнете нови хора Работата понякога налага да посещавате събития, културни мероприятия, делови срещи. Важно е да присъствате на тях, за да създадете нови контакти или да затвърдите вече създадените. Ако отидете с половинка, разбира се, че ще ви бъде приятно, но когато не съобразявате с партньор, може да се отпуснете да комуникирате свободно, да създадете нови партньорства, да опознате колегите си. И кой знае, може би тук ще срещнете любовта. Имате време за себеразвитие Когато сте необвързани имате много повече време да посещавате курсове, семинари, да работите върху личностното си и професионално развитие. Любовта е вдъхновение и зарежда позитивно, но понякога може да отклони вниманието прекалено много от тези неща, които изискват голяма концентрация и енергия. Може да откриете вашата страст Какво обичате да правите в свободното си време? Вероятно имате хоби, четете книги, спите до късно, пътувате или откривате нова страст. Всичко зависи от целите, които сте си поставили. Необвързаните имат предимството да намерят нови страсти, да се отдадат на вече любимите си и дори да работят за допълнителни доходи по успешни проекти. Успешната кариера има нужда от страсти, които са различни от половинката до вас.

0 коментара :

Публикуване на коментар

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *