10 знака, че сте маниаци на тема чистене

събота, 31 март 2018 г.

10 знака, че сте маниаци на тема чистене


 

 

Става дума за домакини, които откровено не могат да търпят хаоса, но при тях разбирането за разхвърлен дом е различно от това на други

 

Хигиената на всеки дом е безспорно важна. Има хора, които предпочитат да почистват един път в седмицата, обикновено през почивните дни.

 

Други пък се стараят да чистят поне три пъти в седмицата.

 

Съществува дори цяла система, известна като Fly Lady.

 

Идеята  на системата е домакинството да поддържа възможно по-лесно, а целта е да спести време и да осигури повече комфорт на жените.

 

Системата на практика представлява чистене почти всеки ден, но концентрирано - домът се разделя на зони и всеки ден се чисти по една стая, но както се казва "сериозно". Всеки уикенд пък има т.нар. "един час" на дома, когато се извършва основното чистене.

 

Днес ние няма да ви разказваме за този метод, а за нещо друго - как да разберете, че сте маниак на тема чистота и ред

 

Става дума за домакини, които откровено не могат да търпят хаоса, но при тях разбирането за разхвърлен дом е различно от това на други.

 

Разместените възглавнички може да са сериозен повод за скандал с половинката или децата.

 

Един от най-популярните сайтове за поддържане на домакинството Goodhouskeeping, предлага 10 различни знака, разкриващи, че вие (или пък вашата половинка) сте абсолютно "обладани" от темата за идеален ред в дома.

 

 

0 коментара :

Публикуване на коментар

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *