5-те правила на духовния секс

неделя, 15 април 2018 г.

5-те правила на духовния секс5-те правила на духовния секс
Що е то духовен секс и каква е тайната за постигането му?

Кристално чиста комуникация
Без завоалирани реплики, недоизказани желания, загатвания и прочие. Духовният секс в голяма степен започва първо от общуването. Ако двама души не са готови да комуникират по темата за секса, то духовният секс е нещо невъзможно за тях. Не забравяйте, че партньора ви не може да чете мислите ви и няма да му е лесно да отгатне, че обожавате да ви целуват по врата или си падате по секса отзад. А вашето очакването той да чете мисли обикновено води до изнервеност, която съсипва секса.


Оставете страничните мисли извън спалнята
Живейте в настоящето, бъдете тук и сега, в леглото в секси поза с партньора ви. Забравете за всичко друго - за домакинстването, за това че трябва да си запазите час за гинеколог, за мейла, който не изпратихте днес, а трябваше. Страничните мисли са най-големия враг, за да бъде секса изведен наистина на едно по-високо ниво, така че да не бъде само физическо усилие, а духовно преживяване. Именно този секс обещава завърпек с разтърсващ оргазъм.

Добави описание


Отпуснете се и се предайте в ръцете му
Забравете за това как трябва или не трябва да се случват нещата. Сексът не трябва да е по сценарий, защото тогава се губи страстта. Отдайте се на момента и се водете от партньора си. Ако ви метне на дивана в хола не мислете за това, че трябва да стигнете до спалнята, защото именно там ви се получава най-добре секса и ви е най-комфортно. Забравете за всички тези привички и извадете непредубеденото си първично Аз на показ.

Забравете за критиката
Не става въпрос само за критика в леглото, но и въобще за критиката във връзката ви. Тя убива специалната връзка между двама души и съсипва и сексуалния им живот неусетно. Престанете да правите забележка къде си е събул гащите и чорапите, не секвайте ентусиазма му, ако е малко по-непохватен, груб или нещо друго.


Доверието е с приоритет
Липсва ли доверие сексът може да бъде всякакъв, но не и духове. Трябва да имате доверие помежду си, за да успеете да се отпуснете и да знаете, че краят ще е съвършен.

0 коментара :

Публикуване на коментар

Формуляр за връзка

Име

Имейл *

Съобщение *